Hirdetés

Injustice 2 - csatlakoznak a Tini nindzsa teknőcök

|

A NetherRealm leleplezte a Fighter Pack 3 harcosait, de nem mindenki boldog.

Hirdetés

Úgy látszik, nem jött be a pár nappal ezelőtti tipp, és egyelőre nem kapjuk meg Constantine-t játszható karakterként az Injustice 2-ben. Jönnek viszont mások.

Hirdetés

Az éjszaka folyamán kiderült, hogy a Fighter Pack 3-ban (ami jelen állás szerint az utolsó csomag lesz a játékhoz) Atom és az Enchantress mellett a Tini nindzsa teknőcök fognak rendet tenni. Atom december 12-én érkezik, a hölgy januárban, a teknőcök pedig februárban. Nem tudni, pontosan milyen lesz a csapattal harcolni, de nagyon úgy tűnik, hogy egyszerre vihetjük őket csatába, nem pedig egyesével.

A bejelentésre egyébként így reagáltak a rajongók az ELeague-en.

A neten néhányan nagyon csalódottak, mások örülnek, mert nem számítottak a páncélosokra. De hát ez már csak ilyen. Mi kíváncsiak vagyunk, milyen lesz velük harcolni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)