Hirdetés

Injustice 2 - különleges videóban mutatkozik be egy új karakter

|

Az UpUpDownDown csatorna kapott lehetőséget arra, hogy leleplezze az Injustice 2 egyik harcosát, és meglátogassa a NetherRealm csapatát stúdiójukban. Mindkettőről van videó.

Hirdetés

Még mindig nem értünk az Injustice 2 karakterlistájának végére. A NetherRealm nagyra becsüli játékai közönségét, ezért néha a legnagyobb YouTube csatornáknak is lehetőséget ad, hogy exkluzívan leplezzenek le egy karaktert.

Az UpUpDownDownnak Firestorm jutott, aki főleg távoli támadásaival tud erős sebzést bevinni. Ha csak rá vagytok kíváncsiak, az alábbi videóban 5:33-tól láthatjátok, ha pedig arra is, hogyan néz ki a NetherRealm stúdiója (vagy épp az UpUpDownDown készítői), nézzétek végig a teljes videót. A gameplay 7:40-nél kezdődik.

Nemrég sztori előzetes is érkezett, nézzétek meg azt is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)