Hirdetés

Injustice 2 - Ed Boonék már megint mindenkit átvágtak

|

Az Injustice 2 legújabb karaktercsomagja, a Fighter Pack 3 leleplezése előtt a NetherRealm csapata folyamatosan egy olyan karakter megjelenésére utalt, aki végül nem lesz benne a DLC-ben.

Hirdetés

Ed Boonék nagyon szeretnek szórakozni a közönségükkel, így nem állhatták meg, hogy az Injustice 2 legújabb DLC-je kapcsán is félrevezessék a rajongótábor jelentős részét. Annyira egyértelmű utalásokat tettek Constantine érkezése, hogy még mi is az ő bejelentését prognosztizáltuk, ehelyett Atom, Enchantress és a Tini nindzsa teknőcök tűntek fel.

Hirdetés

Az erős dohányos démonvadász bizonyos formában már most is benne a van a játékban, az egyjátékos módban karakterünk segítségére lehet, illetve egy, őt ábrázoló hőskártya is a játék része, így sokan biztosra veszik, hogy idővel játszható karakter lesz. Mivel a Fighter Pack 3 videójából kivágott teaser képen egy még égő cigaretta csikk is látható volt, többen biztosra vették, hogy Constantine ebben a csomagban érkezik majd.

Ehelyett jött a meglepetés, a démonvadász rajongóinak pedig minden bizonnyal a csalódás. A DC karaktereivel (és a vendégszereplőkkel) egyébként a jövő héten már PC-n is felvehetjük a kesztyűt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)