Hirdetés

Injustice 2 - Sub-Zero Batmannel törli fel a padlót

|

Red Hood után újabb vendégkarakterrel bővül az Injustice 2 felhozatala, a legújabb videóban a Mortal Kombat fagyos fenegyerekét, Sub-Zerót nézhetjük meg akcióban.

Hirdetés

Éppen az E3 ideje alatt érkezett meg a DC Comics univerzumából Red Hood, hogy rendet tegyen az Injustice 2 harcosai között, de közeleg egy még nála is ridegebb arc, aki előszeretettel töri darabokra a szíved... miután jéggé fagyasztotta. 

Hirdetés

A NetherRealm Studios az alábbi gameplay videóval közel két percben mutatja be nekünk, hogy Sub-Zero mit tud kezdeni olyan közkedvelt hősökkel, mint Batman, Superman és Wonder Woman, a fagyos támadásait pedig öröm nézni minden másodpercben: 

Sub-Zero az Injustice 2 második DLC karaktere lesz Red Hood után, várhatóan júliusban érkezik meg a csatatérre. Megvásárolható lesz önállóan vagy akár a Fighter Pack 1 Season Pass részeként is előrendelhető. Nektek hogy tetszik a kisugárzása?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)