Hirdetés

Ilyen lenne az Injustice 2 a Mortal Kombat X-Ray támadásaival

|

Az Injustice 2-ből kimaradtak a brutális részleteket megmutató, lassított támadások, de egy rajongó megmutatta egy látványos montázsban, hogyan mutatnának az X-Rayek a DC-hősöket felvonultató játékban.

Hirdetés

Ugyan az Injustice 2-n is látszik, hogy a Netherrealm munkája, de azért nem csupán egy DC-külsőt húztak rá a legutóbbi Mortal Kombatra. Kihagyták például a sorozat egyik védjegyének számító X-Ray támadásokat, de egy rajongónak hála azt is láthatjuk, milyenek lennének a szuperhősök, ahogy épp egymás csontjait törik apró darabokra.

Hirdetés

Illetve Timmy The Turtle mesterien megvágott videójában általában az Injustice 2-ben vendégszereplő Sub-Zero az áldozat, mivel ő szerepel a Mortal Kombat X-ben. Így pedig egy fokkal egyszerűbb dolga volt a videó készítőjének, mikor a DC-karakterek kombóinak megfelelő részeire beszúrta a meglepően jól illeszkedő brutális támadásokat. Ugyan a megváltozott háttér vagy fegyverek elárulják, hogy épp egy másik játék képsorait látjuk, a vágások és némi közelítés segítségével rendkívül hihetővé vált az alábbi videó, amit mindenképp érdemes megnézni.

Nektek tetszene egy ilyen brutálisabb Injustice?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)