Hirdetés

Injustice 2 - Hellboy az eddigi leglazább karakter

|

A legújabb gameplay trailerben mozgás közben is megnézhetjük Hellboy-t, aki rendesen szétcsap majd a DC-s szuperhősök között.

Hirdetés

Sokan bosszúsak most amiatt, hogy a bejelentett Injustice 2 bétát mégsem indította el a NetherRealm. Őket most egy trailerrel próbálja meg lekenyerezni a csapat.

Hirdetés

Az Injustice 2 harcosaihoz hamarosan csatlakozik Hellboy is, akinek a jelek szerint nemcsak pusztító öklétől, hanem egy ikonikus pisztolyától és kardjától is retteghetnek majd az ellenfelek. És akkor a baltáról még nem is beszéltünk, amit a pokolban használ. De nemcsak a mozdulatok, hanem Hellboy szövege is laza, így nem lepődnénk meg, ha sokak kedvenc karakterévé avanzsálna a jövőben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)