Hirdetés

Injustice 2 - ne pánikolj, ha elvesznek a szintjeid

|

Egy bug miatt sokan azt vették észre a Injustice 2 indításakor, hogy megszerzett szintjeik eltűntek, de viszonylag egyszerűen megúszhatjuk, hogy újra XP-t kelljen farmolnunk.

Hirdetés

Az Injustice 2 már a megjelenés utáni első néhány napban produkált néhány lenyűgöző pillanatot, de akadt olyan meglepetés is, aminek valószínűleg senki nem örült. Többen tapasztalták a bugot, ami azt okozta, hogy a játék leállítása és később az újbóli bejelentkezés után korábban megszerzett játékos- és karakterszintjeik egyszerűen eltűntek.

Hirdetés

Mint kiderült, a készítők már dolgoznak a probléma megoldásán, ami a gépen tárolt játékállás és a felhőben lévő valós fejlődési szint közötti különbségből adódhat. Így a kiadó vevőszolgálata azt javasolja, hogy mind PlayStation 4, mind Xbox One esetében fél-egy percre kapcsoljuk ki teljesen a konzolunkat, ha ezzel a problémával találkozunk. Ilyenkor a gépen lévő ideiglenes Injustice 2 fájlok törlődnek és a rendszer legközelebb már a helyes szintünket kéri le a netről.

Ti találkoztatok ezzel a buggal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)