Hirdetés

Injustice 2 - most a hölgyeké a főszerep

|

Egyre több új karaktert lepleznek a le a készülő Injustice 2 hősei és szupergonoszai közül. Ezúttal a szebbik nem képviselői kerültek a középpontba.

Hirdetés

Alig pár napja mutattuk meg nektek az Injustice 2 legújabb előzetesét, amelyben Swamp Thing verte bucira a Denevérember szárnysegédjének ifjú pofiját, de máris befutott a következő trailer. Az új videóban ezúttal a lányok domborítanak. 

A Here Come the Girls címmel ellátott új kedvcsináló videóban négy karaktert is megnézhetünk akció közben, ugyanis Black Canary mellett Catwoman, Cheetah, és Poison Ivy is feltűnik. Mindannyian mutatnak egy keveset egyedi képességeikből és speciális mozdulataikból, illetve az is egyértelművé válik, hogy ha ütős egysorosokról van szó, akkor a lányok sem maradnak csendben. Lesd meg gyorsan te is az új Injustice 2 trailert!

Az Injustice 2 megjelenés május 19-én esedékes hazánkban PlayStation 4 és Xbox One konzolokon. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)