Hirdetés

Injustice 2 - ütős launch trailerrel készülünk a csetepatéra

|

Nem csak a sztori tekintetében szeretné felvenni a versenyt a szuperhősös filmekkel az Injustice 2, hanem még az utolsó trailere is a mozis világot idézi.

Hirdetés

Az Injustice 2 mobilos változatával már játszhatunk, de a konzolos verziók még Európában néhány napig váratnak magukra. Amerikában viszont holnap el is rajtol a Netherrealm legújabb játéka, így befutott a már-már Hollywoodot idéző launch trailer is.

Hirdetés

A szuperhősös filmek manapság kiadott előzeteseihez hasonlóan a DC-hősöket és gonoszokat felvonultató verekedős játék készítői is egy pörgős popszámmal dobták fel a kedvcsinálót, amiben még egyszer utoljára felvázolják, miért is lesz duplán nehéz dolga a Batman által vezetett hősöknek. Ahogy a videóban is láthatjátok, nem csak a gonoszokat tömörítő The Society ellen kell felvenniük a harcot, hanem a semmiből előtűnik Brainiac is, aki alighanem az Injustice 2 sztorijának főgonosza lesz.

Ti ezt a játékot, vagy a nyáron érkező Tekken 7-et várjátok jobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)