Hirdetés

Injustice 2 Legendary Edition - még márciusban jön a mindent tartalmazó kiadás

|

Az eddigi összes karakter mellett új extrák is belefértek a csomagba.

Hirdetés

Az Amazonra nemrég felkerült az Injustice 2 új, Legendary Edition címen futó kiadása, amely természetesen gyorsan törlésre került az oldalról, de szerencsére nem kellett sokáig várnunk a hivatalos bejelentésre sem.

Hirdetés

Ma ugyanis a Warner Bros. Interactive Entertainment és a DC Entertainment bejelentette, hogy 2018. március 29-től lesz kapható lesz a Injustice 2 - Legendary Edition. Az új, mindent magában foglaló kiadvány PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelenik meg. Ebbe a kiadásba nem csak az eddig összes megjelent DLC harcos (Darkseid, Red Hood, Starfire, Sub-Zero, Black Manta, Raiden, Hellboy, Atom, Enchantress, Teenage Mutant Ninja Turtles) és prémium skin fért bele, hanem további extrákat is kapunk. Egy frissítésnek köszönhetően érkezik a Learn Hub, vagyis egy új oktató szekció, továbbá minden karakternek jutnak új felszerelések is. Mindezeken felül 30-ra emelik a karakterek szintkorlátját, illetve a 30. szintet elérve egy új augment slot is megnyílik. 

Ti tervezitek az Injustice 2 - Legendary Edition beszerzését? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)