Hirdetés

Injustice 2 - hamarosan egyszerűbben nyithatsz dobozokat

|

Ha valaki aktívan nyomja az Injustice 2 különböző módjait, a játék valósággal elárasztja loottal. A dobozok kinyitása viszont rajongói kérésre sokkal könnyebben megy majd.

Hirdetés

Sokan féltek tőle, hogy az Injustice 2 egyik legnagyobb újdonságának számító loot-rendszer nem kis részben a játékosok lehúzásáról szól majd. A verekedős játék megjelenésekor kiderült, hogy ettől nem igazán kell félnünk, hiszen jó néhány dobozt ad a rendszer, ha aktívak vagyunk. Sőt, olyan sokat, hogy ez néhány rajongónak kezdett problémát okozni.

Hirdetés

Ha tetemesebb mennyiségű dobozunk összegyűlik, eltarthat egy darabig a kinyitásuk, amihez egyesével egy rövid ideig nyomva is kell tartanunk az A vagy az X gombot platformtól függően. Ezért többen kérték a NetherRealm csapatát, hogy valahogy gyorsítsák fel a folyamatot. Ed Boon egyik E3-as interjújában így meg is erősítette, hogy érkezik egy új gomb az Injustice 2 loot-menüjébe, amivel mindegyik dobozt egyszerre kinyithatjuk majd.

Ti örültök az új funkciónak, vagy szeretitek egyesével kinyitni a dobozokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)