Hirdetés

Injustice 2 - jön a PC-s változat, holnaptól már nyomhatjuk a nyílt bétát

|

Derült égből villámcsapásként érkezett a hír, hogy a DC-s szuperhősöket felvonultató verekedős játék a konzolok után a PC-s piacot is meghódítja.

Hirdetés

A Warnernél az Arkham Knight óta nem szeretik elkapkodni a PC-s portokat, így a Mortal Kombat XL után az Injustice 2 is komoly késéssel érkezik PC-re. De legalább érkezik.

Hirdetés

Eddig legfeljebb csak pletykákat hallottunk a PC-s változatról, de a kiadó az imént bejelentette, hogy bizony érkezik ez is. Konkrét időpontot még nem tudtak mondani, de mindenképp szeretnék még ősszel piacra dobni a cuccot, és hogy a bugok kijavítását meggyorsítsák, holnap indítanak is egy nyílt bétát, melynek során mindenki kipróbálhatja a játékot. Mivel egyelőre egy Steames aloldalt sem lőttek fel, egyebet nem tudunk elmondani, de ha bármit megtudunk, azonnal szólunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)