Hirdetés

Injustice 2 - jön végre a PC-s változat?

|

Elég idő telt el a konzolos megjelenés óta ahhoz, hogy a NetherRealm átadja a munkát annak, aki a PC-s portot vállalta.

Hirdetés

Már jó ideje a NetherRealm szokásává vált, hogy először konzolra készíti el játékait, majd utána áll neki a PC-s változatnak. A háttérben valószínűleg üzleti okok állnak, a korlátozott erőforrást úgy kell beosztani, hogy a végeredmény ne valami összecsapott selejt legyen. 

Hirdetés

Az Injustice 2 május közepén jelent meg PS4-re és Xbox One-ra, és ha minden igaz, akár még az őszi szezon folyamán a PC-sek is egymásnak ereszthetik a DC hőseit és gonoszait. A termékadatlap a francia Amazon oldalán jelent meg (ahonnan el is tűnt), de más viszonteladóknál is megtalálható. Sajnos részletes információk sehol nincsenek, a platform mellett a borítókép a legtöbb, illetve a Deluxe Edition elnevezés arra utal, hogy tartalmaz majd minden DLC-karaktert is. 

A NetherRealm verekedős játékainak PC-s változatait általában nem maga a stúdió, hanem külsősök készítik, de volt ebből probléma a Mortal Kombat X-nél is. Lehet, hogy a csapat most a saját kezébe veszi a dolgot, bár tekintve, hogy a platformmal nem sok tapasztalatuk van, nem biztos, hogy jó lenne. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)