Hirdetés

Injustice 2 - a PC-s port teljesen rendben van

|

Megérkezett az Injustice 2 PC-s verziója, ami úgy tűnik, hogy rendbe szedi a Warner renoméját a portok terén.

Hirdetés

Úgy néz ki, hogy a Mortal Kombat X és a Batman: Arkham Knight borzalmas portjai után a Warner végre egy tisztességes PC-s átiratot tudott letenni az asztalra. Az Injustice 2 PC-s verziója nem hibátlan (amit majd tesztünkből is láthattok), de tisztességes iparosmunka.

Hirdetés

A játékhoz erősen ajánlott a kontroller használata, de szerencsére a nagyon részletes billentyűzetes beállítási lehetőségeknek, az sem elengedhetetlen.

Grafikai téren is rengeteg opciónk van a látvány finomhangolására, de ehhez igazából hozzá sem kell nyúlnunk, mert a benchmark értékek alapján működő Autoconfig opció tökéletesen belövi, hogy mire képes a számítógépünk.

Tartalom tekintetében szinte megegyezik a konzolos verzióval. Egy-két patch hátrány azért meglátszik, főleg azon, hogy Hellboy még nincs benne a PC-s változatban, illetve a Justice League mozis felszereléseket sem lehet megszerezni PC-n. A fejlesztők roham tempóban pótolnak majd mindent, mi pedig addig örömmel nyúzzuk majd a multiverse módot és az online meccseket.

Utóbbi tekintetében is szinte minden a helyén van: a netkód megállja a helyét, így nincsenek kellemetlen elcsúszások. Minden probléma nélkül agyon vertek a jobb játékosok. Ez egy olyan port, ami megéri a pénzünket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)