Hirdetés

Injustice 2 - van menőbb a növénydínónál?

|

A legfrissebb Injustice 2 videó Poison Ivyt mutatja be, aki mindenféle dolgokat idézget, zöldet lehel, és csókot is ad.

Hirdetés

Még körülbelül egy hónapot kell kibírni, hogy kedvenc hősünk vagy gonoszunk szerepében más hősöknek vagy gonoszoknak mutassuk meg, milyen kényelmes a padló. Lesz még videó is, ha esetleg aggódtatok volna, hogy a NetherRealmosok beleunnak.

A most érkezett trailer főszereplője Poison Ivy, avagy az egykor botanikusként dolgozó hölgy, akinek elsődleges célja mindenek felett az, hogy a növényzet számára biztosítsa a jövőt. Ehhez valamiért jobb a Society (avagy a rosszak) oldalára állnia. Láthatjuk, hogyan kap össze Bane-nel, Macskanővel és Robinnal, illetve milyen aranyos kis dínót tud idézni, aki aztán zöldet hány. 

Az Injustice 2 május 19-én jön PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)