Hirdetés

Injustice 2 - te melyik Red Hoodot választanád?

|

A NetherRealm Studios feje, Ed Boon a játékosok véleményét kéri azzal kapcsolatban, hogy az Injustice 2 felhozatalában melyik Red Hood kapjon helyet a két változatból.

Hirdetés

A Mortal Kombat X után a NetherRealm visszatér kicsit a szuperhősökhöz és gonoszokhoz az Injustice: Gods Among Us folytatásában, amely már az E3 előtt bejelentésre került, de az expón megnézhettük az első gameplay videót is. Azóta a stúdió bejelentett már két új karaktert is Wonder Woman és Blue Beetle képében, ám ezúttal a játékosok véleményére kíváncsi a csapat. 

Az Injustice 2 kreatív rendezője és a NetherRealm első számú embere, Ed Boon Twitteren kérdezett rá követőinél, hogy szerintük melyik Red Hoodot tegyék bele a játékba, a Joker-félét avagy Jason Toddot?

A DC képregényeiben az első Red Hoodból egy baleset következtében született meg Joker (az alábbi kép bal oldalán), ám a későbbi számokban Jason Todd, az egykori Robin vált Red Hooddá (jobb oldalt). 

A 2013-as Injustice: Gods Among Us-ban Joker ugyan játszható volt, viszont Red Hood nem, így mindenképpen üdítő, hogy benne lehet, az pedig támogatandó ötlet, hogy Boon kikéri a játékosok véleményét a valamikor 2017-ben érkező Injustice 2-vel kapcsolatban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)