Hirdetés

Injustice 2 - megvan a Red Hood DLC dátuma

|

Hamarosan egy újabb közismert DC Comics karakter érkezik a NetherRealm verekedős csodájába.

Hirdetés

A NetherRealm csapata megint hatalmasat alkotott és zseniálisan sikerült a szuperhősöket egymásnak eresztő Injustice 2. A játékban már most is igen sok híres karakter közül válogathatunk, azonban a stúdió folyamatosan szállítja az új szereplőket, hogy a későbbiekben se unatkozzunk.

Red Hood mindig is érdekes figura volt a DC Comics univerzumában, ugyanis több karakter és több eredettörténet is fűzhető hozzá. Eredetileg a Joker elődjeként tűnt fel, de később Batman egykori szárnysegédje, Jason Todd öltötte magára a jól ismert vörös maszkot. Korábban már láthattuk, hogy milyen lesz a karakter a játékban, most viszont végre kiderült, hogy mikor is csaphatunk le a DLC-re: a Figher Pack 1 nevezetű csomag június 13-án fog megérkezni és Red Hood mellett Starfire, valamint a Mortal Kombatból ismerős Sub-Zero is bekerül vele együtt a játékba.

A DLC 20 dollárba fog kerülni, viszont a Deluxe és Ultimate változattal rendelkező játékosok valamint a szezonbérlet tulajdonosai megjelenéskor azonnal hozzájutnak majd a karakterekhez. Nektek hogy tetszik? Kit látnátok szívesen az Injustice 2-ben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)