Hirdetés

Injustice 2 - rémálmokkal jő a Madárijesztő

|

A NetherRealm Studios folytatja az Injustice 2 karaktereinek bemutatását, úgy tűnik, hogy mindenki külön videót kap. Ezúttal Batman egyik legrégebbi ellenfele a soros.

Hirdetés

Április az Injustice 2 hónapja, ez nem vitás. Alig pár napja nézhettük meg a harcosok testreszabásának megannyi lehetőségét, máris beköszönt a következő karakter, aki szörnyűbb mindegyik korábban bemutatottnál (még Gorilla Groddnál is). 

A NetherRealm Studios és a Warner Bros. ugyanis ezúttal nem másnak szánt saját videót, mint Batman egyik legnagyobb és legrégebbi nemezisének, Madárijesztőnek (avagy angolul Scarecrownak), aki speciális ideggázával előszeretettel kínozza az embereket azok legrémisztőbb félelmeinek előhozásával. Köszöntsétek hát az elme kínzásának mesterét: 

Az Injustice 2 május 19-én jön PS4-re és Xbox One-ra (és az első rész példájából kiindulva, valószínűleg előbb-utóbb PC-re is). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)