Hirdetés

Injustice 2 - Zöld íjász, Flash, Zöld lámpás és sokan mások a sztori második bemutató videójában

|

A történetről mesélő Shattered Alliances sorozat második részében új hősökről derül ki, Batman vagy Superman oldalán állnak-e.

Hirdetés

Remélhetőleg nem csak egy 3-4 órás sztorimód készül az Injustice 2-höz, ha már a NetherRealm van olyan kedves, hogy többrészes videósorozatban mutatja meg az alappilléreit. Ha mégis, mire a végére érünk, minden fontosat látni fogunk már.

Azt tudjuk, hogy Batman a problémamegoldó, Superman meg maga a probléma, a hősök és gonoszok egyik fele pedig az egyik, a másik meg a másik oldalra áll. A végén úgyis verekedés lesz a vége. Az új előzetesben megjelenik Green Lantern (Zöld lámpás), Captain Cold és Green Arrow (Zöld íjász) is, de megint megcsodálhatjuk Harley Quinnt, valamint a jelmez nélküli Bruce Wayne-t is. Vagy a Bruce Wayne jelmezes Batmant. 

Az első shattered Alliances videót itt találjátok meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)