Hirdetés

Injustice 2 - fantasztikus a harmadik sztorielőzetes

|

A Shattered Alliances Part 3 elsősorban Supergirlről és az ő szerepéről szól, de az egész annyira rendben van, hogy érdemes kétszer is megnézni.

Hirdetés

Nem tudom, hogy a jó idő miatt, vagy azért, mert nagyon finomat ebédeltem, de úgy érzem, ez az Injustice 2 eddigi legjobb videója. A játékban nagyon sok hős és gonosz szerepel majd, közülük ha nem is mindenki, de többen is szerepelnek a sztorimódban, ami egyelőre egyáltalán nem tűnik sutának.

A Shattered Alliances videószéria a történetről mesél, a harmadik részben Supergirl áll a középpontban. Mivel Superman most nem jó arc, nyilván vele is szembe kell szállnia, de láthatjuk, hogyan jött el a Kriptonról, hogyan robban fel egy piramis, és feltűnik Captain Marvel ősellensége, Black Adam is. 

Az Injustice 2 májusban jön, és esküszöm, kíváncsi vagyok a sztorira.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)