Hirdetés

Injustice 2 - megérkezett Starfire

|

A NetherRealm nem vesztegeti az időt és nem sokkal Sub-Zero bemutatkozása után máris elhozta a következő DLC karaktert, Starfire-t is. Nem érdemes vele ujjat húzni!

Hirdetés

Míg Sub-Zero a fagyos harcmodort kedvelte, addig az Injustice 2 következő DLC harcosa, Starfire elsősorban akrobatikus mozdulataira és kombóira támaszkodik. De milyenekre!

Hirdetés

Persze a Teen Titans oszlopos tagja nem ezekkel gyűri le ellenfeleit, hanem energiaalapú távolsági támadásaival, amelyekkel a legutóbbi gameplay előzetesben Robin, Bizarro Superman és Cyborg száját is elkente, tehát cseppet sem kell félteni a harcban. Ezt a legújabb, több mint negyedórás - a Watchtower livestreamből származó - videóban is bizonyítja nekünk a NetherRealm csapata, amelyben közelebbről is szemügyre vehetjük Starfire képességeit és mozdulatait: 

A fejlesztők szerint Starfire egy kezdőknek szánt karakter lesz, akire már mától, azaz augusztus 8-tól rátehetik a mancsaikat az Injustice 2 Season Pass tulajai, augusztus 15-től pedig bárki megvásárolhatja. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)