Hirdetés

Injustice 2 - megérkezett Sub-Zero és megfagyott a levegő

|

Mindkét konzolra elérhetővé vált az Injustice 2 legújabb DLC-karaktere, a Mortal Kombat szériából kölcsönzött Sub-Zero, aki arcára fagyasztja a mosolyt minden karakternek.

Hirdetés

A NetherRealm Studios folytatja az Injustice 2 felhozatalának a bővítését és Red Hood júniusi belépője után most júliusban csapnak telet a következő DLC harcossal.  

Hirdetés

A Mortal Kombatból származó legendás vendégkarakter, Sub-Zero július 11-től vált beszerezhetővé PlayStation 4-re és Xbox One-ra a Fighter Pack 1 részeként. Aki játszott már vele valaha is, az nagyjából tisztában van vele, hogy jégszívű barátunk milyen képességekre és kombókra képes, de a stúdió által korábban megosztott bemutatkozó videóját így sem érdemes kihagyni, mielőtt a kezünk közé kaparintanánk. Íme az emlékeztető, melyben Sub-Zero Batmanből varázsol hóembert: 

A következő DLC-szereplő Starfire lesz, nagy valószínűséggel augusztusban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)