Hirdetés

Injustice 2 - kiderült, mikorra tervezik Sub-Zero fagyos belépőjét

|

Nem kell már sokáig várnunk az Injustice 2 következő DLC karakterére.

Hirdetés

Közeleg a tél, és ezúttal rendhagyó módon júliusban fog beköszönteni a fagyos évszak. Legalábbis így vezette fel Ed Boon a második Injustice 2 DLC karakter érkezését. 

Hirdetés

Sub-Zero ugyanis egészen pontosan július 11-től válik elérhetővé a játékban. Red Hood ugyebár június 13-án landolt a NetherRealm Studios alkotásában, így a jelek szerint nagyjából havonta érkeznek majd az új harcosok. A Lin Kuei nagymesterét legközelebb egy újabb DC Comics karakter követi majd, Starfire lesz a Fighter Pack 1 utolsó szereplője. 

Az Injustice 2 PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelent meg. A PC-s változatról továbbra sem érkezett semmi konkrétum, de meg lennénk lepve, ha később egy GOTY kiadás formájában nem landolna számítógépekre is Batman és Superman nagy bunyója. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)