Hirdetés

Injustice 2 - a rajongók Sub-Zerót szavazták be vendégszereplőnek

|

Ed Boon elindított pár szavazást a Twitteren. A közönség dönthette el, hogy kit hívna meg a játékba, nem volt túl meglepő az eredmény.

Hirdetés

Az Injustice 2 rendezője, Ed Boon feltett néhány szavazást a Twitter oldalára, arra volt kíváncsi, hogy kit szeretne látni a közösség vendégszereplőként. Az első kérdőívben Mortal Kombat karakterek voltak felsorolva, természetesen kedvenc jeges haverunkra esett a köz szavazata.

Nagyjából az első Mortal Kombat óta Sub-Zero az egyik legkedveltebb hős, így nem volt annyira meglepő, hogy őt akarja a nép.

A második szavazás már kevésbé volt egyértelmű, ott ugyanis a résztvevők MK-n kívüli karakterek közül válogathattak. A voksok 46 százalékával végül Spawn lett az első.

Mondjuk kicsit sértve érzem magam, hogy John Constantine nem volt a listán, de annyi baj legyen. A rendező szerint egyébként is (nem túl meglepő módon) rengeteg DC karakter fog bekerülni még a játékba a megjelenés után.

Az Injustice 2 megjelenés 2017-ben lesz esedékes PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ti kit szeretnétek látni a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)