Hirdetés

Injustice 2 - még februárban befutnak a Tini Nindzsa Teknőcök

|

Nem kell már sokáig várni a négy harcedzett óriásteknős érkezésére.

Hirdetés

A NetherRealm Studios játékaitól általában nem voltak idegenek a vendégszereplők, mégis a legtöbben azért meglepődtünk, mikor kiderült, hogy a Tini Nindzsa Teknőcök is csatlakoznak az Injustice 2 harcosaihoz. 

Hirdetés

Már csak azért is érdekes választás a négy teknőcharcos, hiszen egyetlen karakter helyét foglalják majd el a kínálatban. Fegyvereik megváltoztatásával válthatunk a karakterek között, de mindez kiderül az alábbi videóból is, amit ma villantottak meg nekünk. Leonardo, Raffaello, Donatello és Michelangelo február 13-án érkezik meg a többi hős közé. Mutatjuk is a friss előzetest, amelyből természetesen a pepperonis pizza sem maradhatott ki. 

A teknőcök a Fighter Pack 3 DLC csomag részeként válnak elérhetővé, amely Atomot és a Varázslónőt is tartalmazza. Később külön is megvásárolhatóak lesznek a srácok. Szerintetek illenek ide a zöld mókamesterek vagy most mellélőtt a NetherRealm csapata? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)