Hirdetés

Injustice 2 - így tuningolhatjuk a hősöket

|

A NetherRealm újabb videóval jelentkezett, ami végre nem egy hőst mutat be, hanem a játék nagy újítására, a karakterek felszereléseire és testreszabására koncentrál.

Hirdetés

Áprilisban saját videót kapott a Macskanő, Captain Cold, Flash és Gorilla Grodd is, valószínűleg a továbbiakban sem hagyja abba az Injustice 2 videóinak gyártását.

A legújabb trailer a Warner Bros. szuperhősöket összeeresztő verekedős címének egyik legizgalmasabb funkciójára fókuszál: a Gear Systemre. Ezzel a rendszerrel a saját stílusunkra faraghatjuk a karaktereket temérdek lehetőség közül válogatva, továbbá a felszerelésekkel nem csak a kinézetet változtathatjuk meg, de a harcos képességeit is erősíthetjük: 

Az Injustice 2 megjelenés május 19-én várható PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ti tudjátok már, hogy melyik karakterrel aláztok majd le mindenkit?

De mielőtt válaszoltok, mi rendületlenül (ahogy a költészet napjának hívei vagyunk) toljuk a verset is mellé:

Az vagy, mit felveszel - tartja a mondás
Nem csupán divat, harcodat segíti
S nem az számít, hogy csíkos vagy kockás
A rucid, mi az ellent majd földre teríti.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)