Hirdetés

Injustice 2 - most bárki ingyen kipróbálhatja

|

A konzolos játékosok díjmentesen belenézhetnek az Injustice 2 összes tartalmába.

Hirdetés

Május óta nyitva áll a lehetőség minden PlayStation 4 és Xbox One tulajdonos előtt, hogy beszerezzék az Injustice 2-t. Ha eddig a tesztek és a gameplay anyagok titeket nem győztek volna meg, akkor most egy remek lehetőségről tudunk beszámolni. A holnapi naptól, vagyis december 14-től ugyanis ingyenesen kipróbálható lesz a NetherRealm Studios játéka.

Hirdetés

Egészen december 18-ig pörög majd a díjmentes trial időszak, amely alatt kampány első három fejezetét, valamit a játék összes egyéb tartalmát korlátozások nélkül eléritek, sőt még pár DLC karaktert is kipróbálhattok. Természetesen, ha végül a játék megvásárlása mellett döntötök, akkor pontosan onnan folytathatjátok majd a teljes verzió beszerzése után, ahol abbahagytátok az Injustice 2-t. A PC-sek most sajnos kimaradnak a mókából, a lehetőség kizárólag PS4-en és Xbox One-on él. 

Ti ki fogjátok próbálni az Injustice 2-t az öt napos trial alatt? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)