Hirdetés

Injustice 2 - nagy bejelentésre készül a NetherRealm

|

Csupán nemrég derült fény az Injustice 2 megjelenési dátumára, de pár napon belül máris valami új nagy leleplezésre számíthatunk a fejlesztőktől.

Hirdetés

Szépen lassan egyre több minden derül ki az Injustice 2-ről, legutóbb például a megjelenési dátumot osztotta meg velünk Ed Boon. Most viszont a Twitteren tegnap több fronton is elkezdték a január 17-ére várható bejelentés belengetését. 

A mikroblogon maga a játék, a PlayStation, valamint a DC Comics hivatalos fiókjaival is megosztottak egy-egy sejtelmes gifet. Az első, amin Superman és egy nem teljesen felismerhető nő látható, valószínűleg a sztorimódra, vagy egy új karakterre utalhat.

A Wonder Woman-gif, amit a PlayStation profil osztott meg, arra utalhat, hogy a hivatalos bejelentés a PlayStation blogon történik majd.

A DC-féle klip pedig a már hivatalos karakterekként bejelentett Supergirl és Wonder Woman párharcából ad ízelítőt.

Az Injustice 2 megjelenés 2017. május 19-ére várható PlayStation 4-en és Xbox One-on, a többi platformról egyelőre nincsen infó. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)