Hirdetés

Az új Batman játék mellett készülhet a Hitman 3 és az Injustice 3 is

|

A legújabb híresztelés szerint a WB Games több nagy franchise-a kapcsán számíthatunk új bejelentésekre, az infókkal kapcsolatban viszont mindenképp ajánlott a távolságtartás.

Hirdetés

A Warner Bros. játékos divíziójának olyan elképesztően ütős szériák lapulnak a zsebében, mint a Harry Potter, a Hitman, az Injustice vagy épp a Batman. Nem egy ember van, aki a fél kezét odaadná, hogy legalább az egyik ilyen franchise folytatást kapjon, egy anonim forrás szerint azonban több ezekhez köthető bejelentésre is számíthatunk hamarosan.

Hirdetés

Egy fórumon láttak napvilágot az információk, miszerint több új WB Games játék is felbukkant volna az E3-on, melyet a koronavírus világjárvány miatt végül lefújtak a szervezők. Persze a stúdiók ettől függetlenül más formában megtartják majd a bejelentéseiket, a pletyka szerint pedig sok újdonság érkezhet a Warner testvérek háza tájáról.

A kiadó egyik legnépszerűbb sorozata a Batman Arkham széria; a forrás azt állítja, hogy már nem kell sokat várnunk a sötét lovag egy újabb kalandjára. Ez a játék elszakad majd az Arkham sorozattól, de átemeli annak alapmechanikáit és játékmenetét. Arról is szól a fáma, hogy egy kibővített Gotham Cityben barangolhatunk benne, ami szinte minden Batman rajongó álma. A megjelenésre még az idei év végén számíthatunk.

Egy másik a DC univerzumában játszódó címet is belengetett a forrás, ugyanis az Injustice 3-ról is szivárogtatott infókat. Eszerint a NetherRealm következő nagy projektje ismét a szuperhősök körül forog majd, melyben olyan álruhások tűnnek fel, mint John Constantine, Vadásznő, Pingvin, vagy Doctor Manhattan. Meglehetősen furcsa módon megemlíti még Neo-t a Mátrixból, akinek azon kívül, hogy szintén a Warner tulajdonában van, semmi köze a fenti hősökhöz.  

Végül a Hitman 3 is landolhat 2020 ünnepi szezonjában, mely nem csak rengeteg újdonságot hoz majd, de az első két játék helyszíneit és tartalmait is megtaláljuk benne, így keretbe foglalva az egész trilógiát. Emellett a Mortal Kombat 11 két újabb karaktercsomagjáról adott hírt a forrás, melyek hat új arénával és három sztorifejezettel karöltve érkeznek. 

Mindez kicsit túl szép ahhoz hogy igaz legyen, így fontos ismét kihangsúlyoznunk, hogy egy névtelen forrástól származnak az információk, így erős távolságtartást javaslunk minden fenti értesülés kapcsán.

Ti melyik cím bejelentésének örülnétek leginkább?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)