Hirdetés

Már azt hittük, hogy jön az Injustice 3, de Ed Boon közbeszólt

|

A NetherRealm Studios hiú reményeket keltett, Ed Boon azonban egyetlen tweettel pontot tett az ügy végére, mielőtt a rajongók még nagyon beleélték volna magukat a dologba.

Hirdetés

A NetherRealm Studios alapvetően a Mortal Kombattal foglalkozik, de az Injustice szériával már kétszer is bebizonyította, hogy a DC karaktereit is simán egymásnak tudják ugrasztani egy-egy bunyó erejéig. Jó eséllyel a szuperhősös sorozattal is fogunk még találkozni, de a jelek szerint Ed Boon és csapata egyelőre még nem látja elérkezettnek az időt ehhez.

Hirdetés

Hamarosan bekerül a Mortal Kombat 11-be a DC-képregények őrült bohóca, Joker, aki nem olyan rég kapott egy saját bemutatkozó videót is. Közben a játék hivatalos Twitter-oldalára is felkerült egy rövid jelenet, amiben egy mirror match elején két Joker társalog egymással.

Nagyjából azt beszélik meg, hogy igazságtalanság (injustice), hogy csak ketten vannak, pedig mi mindent tudnának csinálni egy harmadikkal. Nem nehéz kitalálni, miért is tűnt ez gyanúsnak a rajongóknak, akik közül sokan egyből arra asszociáltak, hogy esetleg az Injustice 3-at vezeti fel ily módon a stúdió.

Közben Ed Boon is megosztotta a videót a Twitteren és bejegyzésében leszögezte, hogy a beszélgetés semmi olyasmire nem célozgat, ami az Injustice-hoz kapcsolódna, és bármiféle utalás pusztán a véletlen műve.

Ti örülnétek annak, ha folytatódna az Injustice széria?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)