Hirdetés

Injustice: Gods Among Us - akkor mégis jönnek új hősök

|

Azt hittük, hogy már nem látunk több DLC-ként beerőltetett szuperhőst, de az Injustice: Gods Among Us nem marad ilyen zárt klub. Hiába, a pénz nagy úr.

Hirdetés

A július 30-án megjelenő Martian Manhunter DLC kapcsán korábban arról számoltunk be, hogy ezzel bezár az Injustice: Gods Among Us mókatára. Szó nincs erről.

Lobo, Barbara Gordon Batgirl, Scorpion és General Zod után Martian Manhunter lett volna a DLC őrület utolsó zászlósa, persze most gyorsan kiderült, hogy mégsem. A NetherRealm vezetője, Ed Boon Twitteren köhintette el, hogy még nem akarnak leállni. Valahogy így:

Aztán még azért gyorsan hozzátette:

Tehát valami nagy dobás készül, amelyet sokan akarnak. Kíváncsian várjuk a fejleményeket, szerintetek melyik DC karakter lenne ideális az  Injustice: Gods Among Us világába. És ugye tudjátok, hogy ma este a GameNight keretében lesz verseny? Érdemes eljönni, összecsaphattok velünk is. Persze csak szuperhősként, amúgy nagyon békés és kedves srácok vagyunk. 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)