Hirdetés

Injustice: Gods Among Us - Batgirl is összevérzi a padlót?

|

Egyelőre érdemes csak pletyka szinten kezelni a hírt, de simán benne van, hogy hamarosan Batgirl is belép az isteni hősök csapatába, hogy ízekre pofoztassa magát.

Hirdetés

Én mondjuk nem tudom megérteni, hogy egy Superman ellen harcba küldött Denevérlánynak mennyi esélye van arra, hogy 2 perc után nem zselatinos köpetként végzi az utcakövön, és a következő 10 évben szívószállal issza a tökfőzeléket, de ne legyünk túl szigorúak. A lényeg az, hogy az Injustice: Gods Among Us új hőssel bővülhet.



Azért írom, hogy bővülhet, mert nincs szó hivatalos bejelentésről (csak Lobo megjelenéséről tudunk ugyebár, ami május 7-én esedékes), pusztán a hálón kering egy videó, amelyben az Xbox 360-as verzióban feltűnik Batgirl DLC formájában. Egy kis bug, ami arra enged következtetni, hogy Gordon lánya is csatlakozik hamarosan a csapathoz:

Ha bárki elveri vele Supermant vagy Solomont, akkor meghal egy angyal valahol. És akkor még kevesebb az esély arra, hogy valaha is lehessen egy Injustice: Gods Among Us PC bejelentés. Ti szeretnétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)