Hirdetés

Injustice: Gods Among Us - Batman, Superman, Flash és Green Lantern

|

Az Injustice Battle Arena tornája az elődöntőhöz érkezett, melyben a címben említett négy hős csatározásait követhetjük figyelemmel.

Hirdetés

Ahogy az Injustice: Gods Among Us megjelenése közeledik, úgy jutunk el lassan a Battle Arena ütközetek végére.

Az elődöntőben Batman Flash-sel, Superman pedig a Zöld Lámpással csak össze, hogy eldőljön, kik fognak megküzdeni a bajnoki címért. Kár, hogy nem rendeztünk fogadást, mert elég kiszámítható volt az eredmény: Superman kioltotta a Zöld Lámpás fényét, Flash pedig rossz szokásához híven összeomlott, ezúttal kivételesen Batman hatására. A döntő mérkőzést így Batman és Superman fogja lejátszani, melynek kimenetelét nagyon kíváncsian várjuk. Így legalább egy örök érvényű vita is eldől. Az Injustice: Gods Among Us megjelenése április 19-én várható, a demót pedig még ma kipróbálhatjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)