Hirdetés

Injustice: Gods Among Us - ilyen Batman és Bane küzdelme

|

A NetherRealm Studios konzol-exkluzív szuperhős püföldéje újabb epikus előzetessel támad.

Hirdetés

Már a sokadik olyan videóval jelentkezik a kizárólag konzolokra (PlayStation 3, Xbox 360 és Wii U) érkező Injustice: Gods Among Us, amelyek finoman szólva is büntetnek. A NetherRealm ezúttal fokozta a hangulatot és dupla trailerrel lepte meg a rajongókat.

A tavalyi A sötét lovag - Felemelkedés játékidejében Christopher Nolan rendező már megmutatta a nézőknek, hogy miképpen képzeli el Batman és Bane összecsapását, az Injustice: Gods Among Us alábbi parádéja azért kicsit keményebb:

Kevésbé népszerű, ám a bőregérhez hasonlóan szintén a DC kötelékébe tartozó karakterek ütlegelését követhetjük végig a második gameplay videóban, amelyben Wonder Woman és Joker első számú csatlósa, Harley Quinn feszül egymásnak (sajnos nem szó szerint):

Mindkét jelenet otthon is átélhető, ha április 19-én beruházunk az Injustice: Gods Among Us egy példányára.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)