Hirdetés

Az Injustice: Gods Among Us legújabb karaktere nem más, mint...

|

A NetherRealm bejelentette az Injustice: Gods Among Us legújabb DLC-jét, amivel egy új karakterrel bővül a szereplőgárda. Ismeritek?

Hirdetés

A NetherRealm nem hagyja pihenni az Injustice: Gods Among Us-t, nem telik el úgy hónap, hogy legalább egy karaktert bele ne passzíroznának a játékba. A legújabb karakterünk Zatanna.

A képregényekkel csak a belőlük készült filmeken és játékokon keresztül érintkezők számára lehet, hogy nem ismerős a név, pedig Zatanna Zatara már a 60-as években előkerült a Hawkman képregényekben. A hölgy a való életben és a színpadon is egy bűvész és ezt a harcok alatt is meglehetősen jól használja, ahogy azt a videóban is láthatjátok majd.

Az Injustice: Gods Among Us DLC-knek hála már LoboBatgirl, Zod Tábornok, Scorpion és Martian Manhunter is játszható karakter és most Zatanna is csatlakozik a díszes társasághoz. Nektek melyik a kedvenc karakteretek a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)