Hirdetés

Injustice: Gods Among Us - érkezik Superman legerősebb ellenfele

|

Újabb harcos csatlakozik a hősök és gonoszok véget nem érő csatájába, aki az Acélemberhez hasonlóan szintén a Krypton bolygóról származik.

Hirdetés

Lobo, Batgirl és Skorpió után ezúttal Zod tábornok érkezik az Injustice: Gods Among Us virtuális harcterére, aki a klasszikus Superman II-ben, illetve a Man of Steelben nehezítette, nehezíti meg hősünk életét.

A negyedik letölthető karakter elsőként Conan O'Brien játékokat bemutató humoros videósorozatában, a Clueless Gamerben tűnt fel, ahogy mellbe lövi szegény Batgirlt. Biztos nem volt gyerekszobája a Kryptonon, ezért ilyen gonosz és udvariatlan... Zod tábornok 3:24-től látható akcióban, de felbukkan még Conan szuperhős alteregója, The Flaming C is:

Egy nappal később Ed Boon, az új részek atyja egy Twitter bejegyzésben erősítette meg a hírt, valamint jövő hétre egy új gameplay videót is beígért, melyben megnézhetjük az öreg tábornok egyedi, speciális mozdulatait.

Ismét érdekes karaktert választottak a készítők, de legalább most olyasvalaki érkezett, akinek van köze a DC Univerzumhoz, nem úgy, mint legutóbb. Ti kit látnátok a legszívesebben a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)