Hirdetés

Injustice: Gods Among Us - Skorpió mindenkit lealáz

|

A DC karaktereihez ezúttal egy régi ismerős csatlakozik a Mortal Kombat stábjából. El is püföl mindenkit.

Hirdetés

Az Injustice: Gods Among Us karakterlistája folyamatosan bővül, Lobo és Batgirl után érkezik Skorpió. Várjunk csak, ő nem is szuperhős.

A játékot fejlesztő NetherRealm Studios (korábban Midway Games) már több Mortal Kombat játékot is készített már, köztük a Mortal Kombat vs. DC Universet, így nem akkora meglepetés, hogy Skorpió is felbukkant errefelé. Az már más kérdés, vajon miért nem egy új DC karaktert hoztak be, hiszen van belőlük elég... Mindenesetre itt a vendégszereplőt bemutató trailer, melyben Jim Lee képregényművész és Ed Boon, a stúdió feje is megszólal, valamint Skorpió leamortizálja a Blackest Nightban szereplő feltámasztott Supermant (ami egyébként továbbra is vicces dolog, de egy verekedős játékban ne akadjunk fenn ezen).

Skorpió 4.99$-ért vásárolható meg a PlayStation Networkön, illetve 400 Microsoft pontért válik letölthetővé Xbox Live-on, "hamarosan". Ti milyen karaktereket látnátok még szívesen az Injustice: Gods Among Usban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)