Hirdetés

Injustice: Gods Among Us - Nightwing és Cyborg

|

Újabb játszható karaktereket fedett föl a Warner Bros.

Hirdetés

Az idei, San Diego-ban rendezett Comic-Con máris ontja magából a híreket, és ezúttal a DC Comics rajongói örülhetnek, mivel a Warner Bros. és a NetherRealm legújabb közös munkája két hőssel bővült.

Nightwing és Cyborg is csatlakozik Batman, Superman, Harley Quinn, Flash, Solomon Grundy és Wonder Woman mellé, az Injustice: Gods Among Us című, Mortal Kombat stílusú verekedős játékban, ami PS3-ra, illetve Xbox360-ra érkezik valamikor 2013-ban.

 

Akik kevésbé érzik magukat otthon a képregények világában és nem ismernék a két karaktert, azoknak elmondhatjuk, hogy az előbbi, Robin komolyabb változata, aki 18 évesen, Batman-től való távozása után vette föl a Nightwing nevet, míg a félig gép, félig ember Cyborg, sokaknak a Tini Titánok című rajzfilmből lehet ismert. Őt egy súlyos baleset után az apja mentette meg, kísérleti fém implantátumok segítségével…

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)