Hirdetés

Injustice: Gods Among Us - PC-re, PS4-re és Vitára érkezik az Ultimate Edition

|

Beigazolódott a pletyka, az Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition érkezik többek között PC-re, PlayStation 4-re és PS Vitára is.

Hirdetés

Nem is olyan rég beszámoltunk róla, hogy a NetherRealm legújabb verekedős játéka betör a next-gen piacra és a PC-re is, amit most meg is erősített a Sony. Ráadásul egy PS Vita port is készülőben van.

Már hosszú ideje suttog róla az internet, hogy az Injustice: Gods Among Us PlayStation 4-re és PS Vitára is megjelenik és most a Sony bejelentette a hivatalos oldalán, hogy az Ultimate Edition hordozható változata november 29-én érkezik, a next-gen verzió pedig a konzollal egy időben (ekkor jön a PC-s változat is). A Vitás portot az a Armature Studios csinálja, akinek a Metal Gear Solid HD-t is köszönhetjük, illetve a Batman Arkham Origins Blackgate-et, a PS4-es Injustice-t pedig a High Voltage hegeszti.

 

A fejlesztők elmondták, hogy mindent megtesznek, hogy a Vitás verzió "megállja egyedül is a helyét a konzolos testvére mellett, illetve igyekeznek hűek maradni az eredeti játékhoz". Aki Vitán játszik majd, kap egy új multiplayer megoldást, illetve a sztoriban és egyes S.T.A.R. Lab küldetésekben is használhatja az érintőkijelző nyújtotta előnyöket.

Az Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition tehát PC-re (49.99 dollárért), Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re (59.99 dollárért) és PlayStation Vitára (39.99 dollárért) november 29-én érkezik és tartalmazza majd az összes eddig megjelent DLC-t is. Az Xbox One-ra szánt változatról viszont nem érkezett hír.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)