Hirdetés

Injustice - Superman, Sinestro, Green Arrow és Hawkgirl az arénában

|

Két új játékmenet előzetes érkezett a DC univerzumban játszódó verekedős játékhoz. Újabb négy karakter harcát láthatjátok.

Hirdetés

Az Injustice: Gods Among Us a NetherRealm új próbálkozása, hogy a DC univerzum karaktereivel a főszerepben egy olyan verekedős játékot hozzon a jelenlegi generációs gépekre, ami mind a Mortal Kombat, mind pedig a képregény rajongók igényeit kielégíti.

Az eddigi előzetesek alapján úgy tűnik, hogy a Warner csapata nyerésre áll a játékosok kegyeiért vívott harcban. Van egy kis történet is, és a csaták elég látványosak lesznek ahhoz, hogy azokat is hosszú órákra lekösse, aki Sinestro-ról azt hitte eddig, hogy egy mosóporadalék.

Apropó Sinestro: érkezett két teljesen új trailer a játékmenetről, amiben az említett szereplő mellett három másikat is megnézhettek bunyózás közben. A kriptoni hős szerepeltetése senkit nem lepett meg, ahogy Green Arrow megjelenése is várható volt, de Sinestro és Hawkgirl igazi meglepetések voltak. Ha kíváncsiak vagytok, hogy kik is állják a sarat a DC celebek ellen, akkor érdemes egy pillantást vetni az új kedvcsináló videókra.

Az Injustice: Gods Among Us PlayStation 3-ra, Wii U-ra és Xbox 360-ra érkezik árpilis 19-én.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)