Hirdetés

Injustice: Gods Among Us - ha felragyog a Zöld Lámpás fénye...

|

Új trailer érkezett az Injustice: Gods Among Us-hoz, melyből megtudhatjuk, hogyan keveredik bele Green Lantern, azaz a Zöld Lámpás a játék történetének eseményeibe.

Hirdetés

Ugyanis ha nem tudtátok volna, a Netherrealm által fejlesztett szuperhősös verekedős játék komoly történettel lett megspékelve, akárcsak a 2011-ben megjelent Mortal Kombat, ami a legfrissebb pletykák szerint hamarosan PC-re is megjelenik.

A verekedős játékok esetében általában inkább magyarázatot kapunk arra, hogy miért vettek ki és tettek bele karaktereket, miért változott meg a helyszín, mintsem hogy ezekre egy komoly történet ismertetése folyamán ébredhessünk rá. Az Injustice: Gods Among Us azonban más, mivel itt nem csak dísznek van a sztori, a hagyományos "létrás" megoldás helyett minden karaktert okkal kell agyonvernünk (és ez az ok természetesen nem az, hogy a végén mi legyünk a bajnokok). Green Lanternnek sok más rosszarcú mellett elsősorban önmagával kell majd megküzdenie - és ezt most nem képletesen kell érteni, életére tényleg saját másolata tör. A szombati PlayIT-en egyébként már csak azért is érdemes meglátogatni a GameStar standját, mert Injustice: Gods Among Us versenyt rendezünk, melynek nyertese értékes nyereményekkel gazdagodhat. A játék hivatalosan április 19-én jelenik meg Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra, de iOS-re már most letölthető, méghozzá teljesen ingyen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)