Hirdetés

Injustice: Gods Among Us - itt jön az új DLC

|

A következő Inustice: Gods Among Us kiegészítő a Martian Manhunter karakterével július 30-án jelenik meg.

Hirdetés

Az új Injustice: Gods Among Us karaktert, Martian Manhuntert tartalmazó DLC július 30-án fog megjelenni. PS3-ra és Xbox 360-ra biztosan, Wii U-ra még nem erősítették meg.

Korábban már hírt adtunk róla, hogy az Injustice: Gods Among Us Martian Manhunter DLC tartalmazni fog még egy John Stewart kinézetet is Green Lantern számára, új dialógusokkal (érdemes megnézni a videót a linkre kattintva).

A NetherRealm eddig négy DLC-t adott ki, ezek a Lobo, a Barbara Gordon féle Batgirl, a Scorpion és a General Zod voltak. Eredetileg nem terveztek már ötödik karaktert is belerakni a játékba, de meghajoltak a rajongók akarata előtt.

A Injustice: Martian Manhunter DLC pontos ára még nem tisztázott, de esélyesen 5 dollár illetve 400 MS pont körül lehet majd, ha a korábbi DLC-ket vesszük alapul.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)