Hirdetés

Inkább elhalasztotta a Resident Evil Village mellé szánt multis spin-offot a Capcom

|

A nyílt béta után úgy döntött a kiadó, hogy nem árt, ha hagy még egy kis időt a fejlesztőknek a Resident Evil Re:Verse pofozgatására.

Hirdetés

Eleve nincs túl jó megítélése a Resident Evil sorozat spin-offjainak, a multis mellékágaknak meg pláne, de a Capcom csak nem akarja feladni. Az alig több mint egy éve megjelent Resident Evil: Resistance-t hátrahagyva a kiadó idén elindítja a Resident Evil Re:Verse-t, amiben a széria karaktereivel hatfős deathmatchekben eshetünk egymásnak.

Mint korábban mindig, amikor hasonlót láttunk, most is felmerül a kérdés, hogy mi értelme van ennek, és nem elvesztegetett energia-e, amit erre fordítanak, de ha a Capcomnak fontos, ám legyen.

Hirdetés

Ugyanakkor azok, akik azt remélték, a Lady Dimitrescu és barátai elől való menekülést megtörhetik némi laza puffogtatással, kénytelenek lesznek türelemmel várni: a Re:Verse megjelenését ugyanis 2021 nyarára halasztották. Ettől függetlenül valószínűleg ugyanúgy azok vághatnak majd bele, akik megvásárolják a Resident Evil Village-t, de könnyen lehet, hogy ezt átgondolja még a csapat.

Mindenesetre a Village-et nagyon izgatottan várjuk; ha ti is így éreztek, töltsétek le a szombattól egy héten át elérhető demót

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)