Hirdetés

Inner Chains - zúzós trailerrel rajtol a horror-FPS

|

Ma jelenik meg a nyomasztóan sötét jövőképre épülő Inner Chains, amit a készítők egy kellően kemény zenével kísért trailerrel ünnepeltek meg.

Hirdetés

Még márciusban mutatkozott be az Inner Chains, aminek lengyel készítői egy rendkívül torz világot alkottak meg, így ebben az esetben nem csak jól csengő marketingszöveg, hogy egy igazi horror-FPS-sel van dolgunk. A mai PC-s megjelenésre pedig még egy utolsó kedvcsinálóval készültek.

Hirdetés

Ebben egy kis ízelítőt kapunk belőle, milyen is az elnyomó kasztrendszer, ami a Föld távoli jövőjének primitív társadalmában kialakult. Hősünkkel ebből a világból próbálunk meg elmenekülni, de jó néhány félig élő, félig gépi ellenfelet kell majd legyűrnünk, mielőtt eljutunk az Inner Chains végkifejletéhez. Az alábbi launch trailerben közülük is megismerhettek néhányat, de persze a hangsúly a komor atmoszférán van.

Nektek hogy tetszik az Inner Chains?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)