Hirdetés

InnerSpace - egy repülős játék, melyben kifordított világokat fedezhetünk fel

|

Az InnerSpace azoknak szól, akik székükben hátrádőlve szeretnék élvezni a felfedezést örömét egy szemkápráztató világban.

Hirdetés

Valószínűleg az indie felhozatal ismét egy csodás darabbal fog bővülni, hiszen az eddigiek alapján remekül néz ki a PolyKnight Games játéka.

Hirdetés

Az InnerSpace alapját egy kifordított és gyönyörű világ, az Inverse képezi, ahol a gravitáció pontosan fordítva működik, vagyis az egész világ kifelé tágul. A 2014-ben bejelentett, majd ugyanebben az évben Kickstarteren is sikeres alkotásban egy repülő segítségével fedezhetjük fel ezt a furcsa környezetet.

A civilizáció, amely valamikor ezt a világot lakta, már rég eltávozott, de emlékeket hagytak hátra, melyek megszerzése lesz a játékos feladata. A memoárokon kívül ősi istenek is hátramaradtak, akik csak erejük növelésével vannak elfoglalva. Nem szívesen látják az idegeneket, így folyamatos veszélyforrást jelentenek.

Ahogyan a videóból kiderül, az InnerSpace egy árkád repülős játék lesz, a lényeg a felfedezés, ezt fogja jutalmazni.

"Ha hagyományos repülőszimulátort vársz légi csatákkal, akkor ez nem neked szól. De ha tetszik az ötlet, hogy egy tengeralattjáróvá átalakuló repülővel egy ősi félisten gyomrába alámerülj, akkor jó helyen jársz."

- olvasható a játék Steam oldalán.

A január 16-án érkező InnerSpace remek kikapcsolódásnak tűnik egy hosszabb nap vagy pár akciódús meccs lenyomása után. 

Nektek hogy tetszik a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)