Hirdetés

Innováció 2011 - 2. nap összefoglaló

|

Lezajlott az Innováció 2011 Show második, egyben utolsó mindenki számára publikus napja.

Hirdetés

Ma is volt rengeteg érdekesség, természetesen újra lehetett Kinectezni, Xbox 360-ozni, és az Asus bitang játékos laptopjain játszani.

A nagy forgatagban Gyu kollégának volt ideje egy kísérletet is elvégezni, amiben a Need for Speed: Hot Pursuit volt segítségére, azonban Duncan hamar szabotálta az akciót, mondván, fizikai lehetetlenség, hogy sikerüljön végrehajtani, és meg is indokolta a maga módján. Hogy mi is volt ez a kísérlet, azt az alábbi videóban láthatjátok, de a laptoptáskával való lengőtekézés és az ugrálóvár sem maradt ki. Jövőre remélhetőleg újra lesz ilyen rendezvény, és higgyétek el, mi ott leszünk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)