Hirdetés

Insane 2 - néhány nap és érkezik Steamre

|

A játék első része még magyar siker volt, a második orosz siker lehet.

Hirdetés

Bár Oroszországban már elérhető a játék, Steamre csak január 19-én érkezik az Insane 2, az Invictus egykori sikerjátékának folytatása.

Töb, mint 10 év után jelenik meg az új játék, amellyel az Insane sorozattá növi ki magát. Természetesen ennyi idő alatt jónéhány újdonságot is belezsúfoltak az orosz srácok a játékba. A tradicionális Time Trial mellett 9 új játékmód is van az Insane 2-ben, olyanok, mint a “Capture the flag”, “Gate hunt” és “Pathfinder”, ezek mellett pedig más új modok is születtek, mint a  bonus hunting, területek irányítása (Territory Control) és a helikopteres üldözés (Helicopter Pursuit). Ezek a módok multiban is elérhetőek.

A játékban egyébként 18 jármű található hat típusból: 4x4, SUV, pick-upok, teherkocsik, extrém járművek és prototípusok. 20 helyszínen, 170 verseny 4 kontinensen (Eurázsia, Amerika, Afrika, Antarktisz). 10 játékmód található meg benne (multiban is), értékelő és achievement rendszer is beépítésre került. Ezek mellett részletes tuning és törésmodell is került a játékban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)