Hirdetés

Inside - kikerült belőle a Denuvo

|

A Playdead úgy látta, értelmét vesztette a védelmi eljárás használata, ezért eltávolította azt legfrissebb játékából.

Hirdetés

A Denuvo még mindig kifog a kalózokon, csak néhány esetben sikerült feltörni, és akkor is jóval a megjelenés után. A máig fel nem tört játékok listája hosszabb, mint azoké, amiknél valahogy sikerült kijátszani a védelmet.

A Playdead teljesen érthető okból döntött úgy, hogy a steames változatot egy patchcsel megszabadítja a Denuvótól: az Inside a napokban jelent meg a GOG.com-on, az oda felkerülő játékok pedig semmilyen másolásvédelmi eljárást nem alkalmazhatnak, így az onnan származó változat egyébként sem igényli a crackerek segítségét. A fejlesztők valószínűleg nem akarták, hogy valaki pusztán a Denuvo miatt vegye meg máshol, illetve így elvileg nem kell a továbbiakban a védelmet készítő osztrák cégnek jutalékot fizetni az eladások után. 

Szerintünk viszont megéri az árát (pláne most, hogy mindenhol leárazás van), támogassátok a csapatot, hogy a jövőben is tudjanak ehhez és a Limbóhoz hasonló csodákat teremteni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)