Hirdetés

Hamarosan gyűjtői duplacsomagban is kapható lesz az Inside és a Limbo

|

Akinek eddig kimaradtak volna a Playdead borongós platformerei, most egy dobozos kiadásban szerezheti meg a Limbót, az Inside-ot és néhány gyűjtői extrát.

Hirdetés

Mivel az Inside az utóbbi évek egyik legegyedibb játéka, nyilván minél hamarabb szeretnénk a készítők új játékát, viszont mivel a Playdead egy kis indie csapat, errre valószínűleg egy darabig várnunk kell. Addig viszont azoknak is van ideje bepótolni a nyomasztó platfromert egy különleges új kiadásban, akiknek eddig eddig kimaradt volna.

Hirdetés

Az 505 Games jelenteti meg az Inside-ot a dán csapat első játékával, a Limbóval együtt, mindehhez ráadásul egy dobozos kiadást is összeállítottak. A külföldi site-okon 25 fontért vagy 30 euróért kapható csomag ráadásul két gyűjtői apróságot is tartalmaz, egy poszter és egy művészeti kártya is a markát üti annak, aki egyben szerzi meg a két platformert. Ahogy lejjebb láthatjátok, ezek is kellően nyomasztóak és egyben stílusosak lettek.

A megjelenés ráadásul pikk-pakk itt is van, szeptember 15-én esedékes itt Európában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)