Hirdetés

Az Inside undorító gyűjtői kiadását mind akarjuk

|

Ki ne akarna otthonába egy testrészkupacot?

Hirdetés

Az Inside stúdiója, az iam8bit tavaly bejelentette, hogy készül egy nagyon különleges gyűjtői kiadással, a projekthez pedig szüksége volt egy kis segítségre, így összeállt a kifejezetten felnőtt tevékenységekre szolgáló (értitek, na) babákat gyártó Realdollal. Nagyon vártuk, hogy ebből a frigyből mégis milyen gyerek lesz, és most hogy láttuk, egyszerre vagyunk rosszul és akarjuk megvenni a cuccot. Figyelem, innentől spoilerek következnek az Inside végét illetően.

Hirdetés

A 375 dollárba kerülő kiadáshoz azért kellett a Realdoll, mert a cég kivételes minőségű élethű testeket tud gyátani, ez pedig elengedhetetlen tehetség volt ahhoz, hogy összerakják a Huddle-t. Tudjátok, ez volt az a nagy emberi testrészkupac, amely főszerephez jutott az Inside utolsó pillanataiban, hősünk ennek a masszának a részévé válik, így mi fogjuk irányítani a groteszk lényt. A gyűjtői kiadásának csomagjában tehát egy Huddle figura rejtőzik, ami nagyjából akkora, mint maga a doboz. Mellette persze megkapjuk a játékot, fotókat, és még egy apró, a főszereplőről készült figurát is.

Mivel a csomag az előrendelések alatt elfogyott, így a legjobb esélyetek akkor lesz, ha az eBayt figyelitek a következő napokban. Tökéletes ajándék lesz ez a fa alá - már persze akkor, ha szeretteink fogékonyak az efféle "szépségre".

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)